MIUKELI-YHTYE JULKAISEE DEBYYTTILEVYN ”ILON PIRSKE”

Katso suora lähetys Miukelin levynjulkistuskonsertista Haapajärven kulttuurisalista keskiviikkona 8.7.2020 klo 18:00. Tallenne konsertista on katsottavissa kaksi viikkoa.

Suomen Kansanmusiikkiliitto nimesi Miukeli-yhtyeen Vuoden Nuoreksi Pelimanniksi ja Juho-Antti Koirasen muistorahaston stipendin saajaksi tammikuussa 2020.

Miukelissa soittaa ja laulaa neljä Jokilaaksojen musiikkiopiston oppilasta. Yhtyeessä pianoa soittaa Jennina Salmela, harmonikkaa Anna Salomaa, viulua Emilia Lappalainen ja lyömäsoittimia Joonatan Lappalainen. Yhtyeen jäsenten ikähaitari on 11-17 vuotta. Kaikki yhtyeen jäsenet myös laulavat.

Miukeli on esiintynyt yli sadalla keikalla, mm. Kaustinen Folk Music -, Haapavesi Folk -, Uikon taikaa – ja Sata-Häme Soi! -festivaaleilla, Folklandia-risteilyllä, Haapajärven Teepiknik -tapahtumassa, Samuelin Poloneesissa Helsingissä ja Oulussa, Harmonikkaliiton Harmonikka-risteilyllä sekä Oulaisten musiikkiviikoilla. Miukeli on ilahduttanut soitollaan myös vanhainkodeissa ja päiväkodeissa. Yhtye soittaa pääasiassa kansanmusiikkia ja pop-musiikkia.

”Miukelin uuden CD:n ”Ilon Pirske” voit tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: miukeli.management(at)gmail.com tai lähettämällä Miukelille yksityisviestin Facebookissa. CD maksaa 15 euroa + postituskulut Suomeen 4 euroa.

Lähetys alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Share This