Lähetys alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Pieni muru Onnea – konsertista lisäinfoa: pääsylippuja voi ostaa tai varata ennakkoon Ylivieskan seudun kansalaisopiston toimistolta (Vierimaantie 3) Päivi Katajalalta ma-pe klo 12-16. Jos haet liput, maksu tasarahalla. Jos varaat puhelimella (044-4294899), liput varataan nimelläsi ja liput ovat lunastettavissa konsertti-iltana klo 17.00-17.30 ovella olevasta lipunmyynnistä. Klo 17.30 jälkeen lunastamattomat liput menevät myyntiin. Tervetuloa! 

PIENI MURU ONNEA Elämystalo Artterissa
Huhtikuun viimeisenä sunnuntaina saamme nauttia musiikillisista onnen murusista, kun perinteikäs YMK Band kolmen upean solistin kanssa huumaa ihmisten mielet vapun tunnelmaan ja kesän odotukseen.
Reippaan tunnin mittaisen konsertin solisteina ovat Arja Löytynojan lisäksi Leila Poutiainen ja Janne Nietula. 
Sunnuntai-illan konsertissa teatterin estradilla on ylivieskalaisittain kokeneet muusikot; rummuissa Esko Lavander, bassossa Risto Savela, kitarassa Juha Yli-Kotila, pianossa Mikko Koivu, huilussa Arja Löytynoja, trumpetissa Janne Nietula ja harmonikassa Keijo Nivala, joka vastaa koko konsertin tuotannosta.
Konsertin jälkeen juodaan konserttikahvit ja kahvin yhteydessä on vielä pientä jatko-ohjelmaa. Konsertin järjestäjänä on Ylivieskan seudun kansalaisopisto ja opiston oppilaskunta huolehtii pääsylippuun kuuluvista konserttikahveista.
Kansalaisopiston apulaisrehtori Seija Pulli-Marjakangas luonnehtii konserttia kansalaisopiston uudeksi päänavaukseksi ja iloitsee siitä, että kansalaisopiston oppilaskunta ja kursseille osallistuneet henkilöt ovat olleet aktiivisesti mukana konsertin järjestelyistä. Osa pääsylipputuloista meneekin oppilaskunnan toiminnan tukemiseen. 
Pieni muru onnea – konsertti alkaa sunnuntaina 28.4.2019 klo 18.00

Share This