PAIKALLIS-TV

Jokaisella on tarina kerrottavanaan.

MITÄ?

Paikallistv.fi on moderni paikallistelevisio juuri sinun paikkakunnallasi. Paikallistv.fi tuottaa yhdessä kuntien, urheiluseurojen, yhdistysten ja yritysten kanssa suorana lähetyksenä ohjelmaa omalla paikkakunnallasi. Paikallistv.fi on alueen asukkaiden ja ulkopaikkakuntalaisten tarinoiden kohtaamispaikka. Tuotamme sivuillemme ja sosiaalisen median kanaviinsa monipuolisesti ohjelmaa ja sisältöä, joita sinäkin haluat olla tekemässä ja katsomassa. Mottomme on “Jokaisella on tarina kerrottavanaan”

KENELLE?

Haluamme olla tuomassa tietoa, taitoja, faktaa ja viihdettä uuden median keinoin paikallisesti ja ulkopaikkakuntalaisille.

Yksinkertaisesti Paikallistv.fi tarjoaa paikallistelevision, johon kunnat, yhdistykset, järjestöt, urheiluseurat ja yritykset voivat tuottaa ohjelmasisältöä suorina lähetyksinä.

MITEN?

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä. Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Urheiluseuroille, yhdistyksille ja järjestöille

Yrityksille

Lähtökohtana yritysyhteistyössämme on ”kaikki hyötyy” -ajattelu. Toisin sanoen miksi kukaan maksaisi turhasta? Tavoitteenamme on, että saavutamme yhteistyöllemme luonnollisen jatkuvuuden ja se syntyy molempien yhteisen hyödyn tunnistamisesta ja toteuttamisesta. Uusi osa markkinointia voi olla myös mainostaminen livelähetyksissä. Tällöin yrityksesi pääsee paraatipaikalle tukemaan yksittäisten tapahtumien livelähetyksiä ja siitä hyötyvät kaikki. Tapahtumajärjestäjä hyötyy livelähetyksen mahdollistamisesta. Yrityksesi toimii tapahtumatuottajana ja saa vastikkeena näkyvyyttä, tunnettuutta ja kontakteja uusiin asiakaskohderyhmiin ja me paikallistelevision tuottajina sisältöä kanavallemme. 

Kaiken kukkuraksi rohkenemme lanseerata täysin uutena tuotteena livemainokset. Yrityksesi voi TV-ohjelman kaltaisesti tuottaa mainosmateriaalia omasta yrityksestään, tuotteistaan tai palveluistaan. Sisällöntuotannossa vain mielikuvitus on rajana ja autamme mielellämme ideoimaan moderneja sisältöjä livelähetysten ja videosisältöjen toteuttamiseksi.

Huolellisen käsikirjoituksen ja ammattimaisen teknisen toteutuksen ansiosta lopputuotteena syntyy lähetys, joka palvelee yritystä pitkään ja kertoo asiakkaille tarinan, sillä jokaisella meillä on tarina kerrottavaan.   

 

Paikallistv.fi on moderni paikallistelevisio juuri sinun paikkakunnallasi. Paikallistv.fi tuottaa yhdessä kuntien, urheiluseurojen, yhdistysten ja yritysten kanssa suorana lähetyksenä ohjelmaa omalla paikkakunnallasi. Mottomme on “Jokaisella on tarina kerrottavanaan”.

Veli Lesell

tuottaja / kuvaaja

veli.lesell(at)videopalvelu.com
P. 040 9118 133

Y-tunnus 1248597-3

Postiosoite:
Kauppakuja 4, 84100 Ylivieska

Tero Mononen

tuottaja / kuvaaja

tero(at)tarinamaailma.fi
P. 041 4580 930

Y-tunnus 2827489-8

Postiosoite:
Mattilantie 10 B 18, 84100 Ylivieska

Share This