Tietosuoja

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Tutustu myös toimitus- ja palveluehtoihimme

Henkilötietolaki (523/99) 10 §/Tietosuoja-asetus 679/2016

Rekisterinpitäjä

Paikallistv.fi yhteisrekisteri
Yritys: Tarinamaailma ay /  Videopalvelu Veli Lesell
Y-tunnus: 2827489-8   /  1248597-3
Sähköpostiosoite: info(at)tarinamaailma.fi  /  veli.lesell(at)videopalvelu.com 
Osoite: Kauppakuja 4,  84100 Ylivieska
Tietosuojasta vastaava
Nimi: Tero Mononen, Veli Lesell

Rekisterin nimi

Paikallistv.fi asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteriä käytetään asiakkaan tilausten toimittamiseen ja laskuttamiseen, asiakassuhteen hoitoon ja asiakasyhteydenpitoon. Rekisteriä käytetään kuvauslupien säilyttämiseen.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Paikallistv.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakastietojen käsittely Paikallistelevisiokuvausten toteuttamiseksi.  Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

Tietolähteet
Henkilötietoja kerätään henkilöltä itseltään lomakkeella tai sähköpostitse.

Tietojen luovutus
 Sitoudumme olemaan käyttämättä, luovuttamatta tai myymättä asiakastietoja muuhun tarkoitukseen tai kolmannelle osapuolelle, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Ulkopuolisten tahojen pääsy tietoihin estetään käsittelemällä tietoja tietokoneella ja ohjelmistoilla, jotka on suojattu salasanalla sekä kattavalla tietoturvaohjelmistolla. Tietoja käsittään Suomessa ainoastaan Paikallistelevisiotoimintaan liittyen. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Henkilötietojen säilytysaika
Asiakkuustiedot tuhotaan viimeistään vuosi asiakassuhteen päättymisen jälkeen.  

Rekisterin tiedotustavat
Kotisivuillamme henkilötietoja keräävä lomake sekä paperilomake sisältää kohdan, jonka käyttäjä aktivoi ymmärtäessään että hänen henkilötietonsa lisätään asiakasrekisteriin. Toimitus ja palveluehdot sisältää kohdan (7.1), jossa kerrotaan asiakassuhteen aikana kerättävien henkilötietojen lisäämisestä asiakasrekisteriimme.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja sekä lukitussa tilassa olevaan kansioon. Salasanat vaihdetaan säännöllisesti. Tietokannat, niiden varmuuskopiot ja manuaalinen aineisto sijaitsee lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Pääsy rekisteriin
Tero Mononen, yrittäjä
Veli Lesell, yrittäjä

Henkilön oikeus omiin tietoihinsa
Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröidyllä on tämän lisäksi oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisemista sekä tietojensa poistamista. Oikaisu tai poistopyynnöt pyydetään esittämään ensisijaisesti sähköpostitse. Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee Paikallistv.fi asiakasrekisterin rekisteritietoja. Tiedot toimitetaan asiakkaalle 30 päivän sisällä pyynnön vastaanottamisesta. Tiedot luovutetaan tarkistussoiton jälkeen henkilön antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tietojen muutokset käsitellään sähköpostin välityksellä.

Toimenpiteet tietovuodon sattuessa
Paikallistv.fi  tietosuojavastaava tiedottaa mahdollisesta tietovuodosta tietosuojaviranomaisille sekä asiakkaille viipymättä. Ilmoitamme muun muassa sähköpostitse sekä kotisivujemme ja muiden sähköisten kanavien kautta.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Share This